GEN-I je zmagal kot najugodnejši ponudnik v akciji ZPS

Družba GEN-I se je udeležila licitacije ZPS v kampanji »Zamenjaj in prihrani« in ponudila najugodnejše cene za električno energijo ter za paket električne energije in zemeljskega plina skupaj.

GEN-I že vse od vstopa na trg gospodinjstev izpolnjuje obljubo, da bo svojim odjemalcem Poceni elektrike in Poceni plina dolgoročno zagotavljal ugodne cene električne energije in zemeljskega plina, kar dokazujejo tudi analize in poročila uradnih inštitucij, saj imajo gospodinjski odjemalci električne energije v Sloveniji že pet let zapored najnižje cene prav pri podjetju GEN-I. To se je znova potrdilo tudi v kampanji skupinskega nakupa ZPS »Zamenjaj in prihrani«, kje je GEN-I na licitaciji, ki je potekala 16. oktobra in v kateri so sodelovali vsi pomembnejši slovenski dobavitelji električne energije in plina, predložil zmagovalno ponudbo tako za električno energijo kot tudi za paket električne energije in zemeljskega plina.

»Naša zmaga na avkciji ZPS tako v kategoriji oskrbe z električno energijo kot tudi kategoriji skupne oskrbe z električno energijo in zemeljskim plinom samo še enkrat dokazuje, da smo zares edina prava izbira za odjemalce. Veseli smo, da se bo našim skoraj 120.000 odjemalcem v kratkem pridružilo novih 20.000 gospodinjstev,« je ob zmagi izjavil Robert Golob, predsednik uprave družbe GEN-I.

Aktualne novice