Novinarska konferenca v Zagrebu

Danes, 4. septembra 2013 je v družbi GEN-I d.o.o. Zagreb potekala novinarska konferenca, na kateri je družba  predstavila rezultate poslovanja blagovne znamke Jeftina struja na hrvaškem trgu. 

Družba je od 17. junija 2013 dalje, ko je na trg lansirala blagovno znamko Jeftina struja prejela 11.734 povpraševanj za zamenjavo dobavitelja, od tega 10.552 s strani gospodinjskih odjemalcev in 1.182 s strani manjših poslovnih odjemalcev.

S 1. septembrom 2013 tako družba GEN-I d.o.o. na hrvaškem trgu dobavlja električno energijo že 4.500 odjemalcem, veliko število zainteresiranih odjemalcev pa zaradi dolgotrajnega procesa zamenjave  še vedno čaka na prehod na GEN-I. Medtem ko HEP obljublja le znižanje cene električne energije, pa je družba GEN-I d.o.o. svojim prvim odjemalcem v mesecu avgustu že podarila tudi mesec brezplačne električne energije.

Družba GEN-I Zagreb je začela dobavo električne energije uporabnikom s 1. avgustom 2013, pri čemer se za uporabnika ni spremenilo nič, razen to, da ima nižje stroške za dobavljeno električno energijo.  Ponujena je bila namreč zagotovljeno najnižja cena električne energije na hrvaškem trgu do konca leta 2015, in sicer za gospodinjske odjemalce  za kar 12,5 %, za poslovne odjemalce pa kar za 30 % nižja cena od podjetja HEP.  Poleg ponujene nižje cene pa družba GEN-I d.o.o. Zagreb svojim novim strankam, ki bodo podpisale pogodbo še do konca meseca oktobra  2013, ponuja tudi mesec brezplačne električne energije.

Dr. Robert Golob je ob tej priložnosti dejal: »Izjemno smo zadovoljni s številom povpraševanj, ki jih prejmemo vsak na dan. Odkar ponujamo »Jeftino strujo«, ki nudi najnižje cene električne energije na Hrvaškem za gospodinjske in manjše poslovne odjemalce, smo ustvarili dobre rezultate tudi pri pridobivanju novih odjemalcev  med velikimi poslovnimi sistemi. Prihranki za podjetja, ki so v sektorju turizma, trgovine in industrije namreč znašajo med 7 in 14 %, a lahko zelo hitro narastejo tudi na sto tisoč ali celo milijon tisoč kun letno.«

O svojih izkušnjah glede zamenjave dobavitelja električne energije, prihrankih ter kakovosti storitev  so na novinarski konferenci spregovorili tudi sami odjemalci družbe GEN-I Zagreb.

Aktualne novice