Z digitalizacijo, obdelavo podatkov in napredno analitiko pospešujemo zeleno preobrazbo

Za uspešno preobrazbo v trajnostno energetsko prihodnost so poleg sprememb navad potrebne tudi napredne in pametne tehnične rešitve. Zato v GEN-I veliko energije vlagamo v digitalizacijo in obdelovanje podatkov.

Še naprej se bomo razvijali v podatkovno usmerjeno podjetje, ki bo z naprednimi digitalnimi rešitvami omogočilo preboj zelenih storitev.

Energetika prihodnosti bo digitalizirana, zato smo zavezani k inovativnosti in sodelovanju v številnih razvojnih projektih. Digitalizacija poslovanja in uporaba najnaprednejših tehnologij za obdelovanje velikih količin podatkov bosta omogočili učinkovito implementacijo zelenih tehnologij. Inovativne tehnologije in spoznanja nam bodo omogočali, da ustvarimo nove in kreativne poslovne modele.

Inovativna podjetja se dandanes zanašajo na velike količine podatkov in napredno analitiko, ki služijo kot podpora za pospešitev procesov sprejemanja poslovnih odločitev.

Tako tudi GEN-I dopolnjuje ekipo strokovnjakov, ki bodo podatke pretvarjali v informacije, digitalizirali procese in tako zaznamovali našo poslovno strategijo, sisteme, procese in kulturo podjetja.

Z omogočanjem uporabe pravih podatkov ob pravem času, bo analitika v GEN-I tvorila podlago za odločitve na vseh ravneh organizacije, kar bo prinašalo konkurenčno prednost podjetja.

Ker velike spremembe zahtevajo najboljše, iščemo okrepitve z najboljšimi.

V svoje vrste zato v prihodnjih mesecih vabimo kar 10 različnih profilov specializiranih na področju IT-ja in analitike.

Aktualne novice