Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
PON - SOB: od 8.00 do 20.00 Nedelja in prazniki: zaprto
Pametna energija
PODJETJA / VELIKA PODJETJA IN INDUSTRIJA

Velika podjetja in industrija

Storitve Povpraševanje

Svojim partnerjem ne zagotavljamo zgolj konkurenčnih cen, temveč poskrbimo za dodano vrednost. To pomeni, da jim ponudimo celostne storitve, s katerimi jim pomagamo optimizirati poslovanje. To je v primerjavi s konkurenčnimi ponudniki izjemna prednost.

Dr. Dejan Paravan član uprave GEN-I

Prilagojeni produkti

Velikim poslovnim odjemalcem nudimo po meri prilagojene produkte za stroškovno učinkovito in zanesljivo oskrbo z energenti. Razvili smo širok nabor fiksnih, fleksibilnih in individualno prilagojenih rešitev, s katerimi vam pomagamo zmanjšati izpostavljenost cenovnim nihanjem in optimizirati stroške nakupa energije.

Individualna obravnava

Z individualno obravnavo in poglobljeno analizo vaših potreb vam pomagamo izbrati najboljše storitve za vaše specifične energetske potrebe. Poleg tega vam na podlagi natančnih spremljanj trendov na številnih energetskih trgih, kompleksnih tržnih analiz in prognoz cenovnih gibanj pomagamo sprejeti optimalne odločitve glede pravega trenutka nabave energije, s čimer boste lažje obvladali stroške in svojemu podjetju zagotavljali stabilno poslovanje.

Brezogljična energija

Od leta 2021 vsem slovenskim odjemalcem dobavljamo električno energijo izključno iz brezogljičnih virov. Po konkurenčnih cenah si jo lahko zagotovite tudi za svoje podjetje, iz vira ali kombinacije, ki najbolj ustreza vaši okoljski strategiji. Naša dobava je v celoti sledljiva prek mehanizma potrdil o izvoru.

Upravljanje z energijo

Ne le vir, iz katerega je električna energija pridobljena, na trajnostno in stroškovno stabilno delovanje podjetja vpliva tudi učinkovitost porabe energije. S širokim pregledom nad aktualnimi zakonodajnimi zahtevami in razpisi vam nudimo izčrpne informacije za zmanjšanje porabe energije ter svetujemo pri čim uspešnejšem pridobivanju finančnih sredstev. Tako boste lahko v podjetju dolgoročno kar najbolj učinkovito znižali porabo energije in s tem tudi svoje stroške.

Podpora

Za najučinkovitejšo podporo vašemu upravljanju s porabo in stroški energije pri nas poleg skrbnikov ključnih strank skrbi izkušena ekipa analitikov, ki nenehno spremlja razvoj trgov, analizira spremembe in z uporabo naprednih analitičnih modelov predvideva prihodnje stanje. Naše ugotovitve, temelječe na podatkih, so najboljša osnova za sprejemanje pravilnih odločitev v vašem podjetju.

Za svetovanje in več informacij smo vam na voljo po e-pošti prodaja@gen-i.si

Povpraševanje

Izpolnite naš spletni obrazec in na osnovi posredovanih podatkov vam bomo svetovali o najprimernejši energetski oskrbi vašega podjetja.

 

Gradient Top
Gradient Bottom