Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

Borzenov Javni poziv

01. 09. 2023

Borzen je 1. 9. 2023 v Uradnem listu (Uradni list RS, št. 94/2023 z dne 1. 9. 2023) objavili Javni poziv za uveljavljanje sorazmernega povračila prispevka zaradi prostovoljnega zmanjšanje odjema plina kot del ukrepov za obvladovanje kriznih razmer na področju oskrbe z energijo.

Lastniki, ki se odločijo za prostovoljno zmanjšanje odjema plina, bodo prejeli del prispevka za podporo obnovljivim virom energije. Povračila bodo različno visoka za gospodinjstva in poslovne odjemalce, odvisno od tipa odjemalca.

Več o razpisu ter pogojih za povračilo sorazmernega prispevka in potrebnih dokazilih si lahko preberete na spletni strani Borzena.

Novice

07. 09. 2023
Obvestilo o avgustovskih računih za poplavljena območja

Obvestilo o obračunu električne energije za avgust za tiste gospodinjske odjemalce, ki ste ob poplavah utrpeli hudo škodo.

>Preberite več
01. 09. 2023
Borzenov Javni poziv

Preberite si več o razpisu ter pogojih za povračilo sorazmernega prispevka in potrebnih dokazilih.

>Preberite več
17. 08. 2023
Pomoč po poplavah za gospodinjske odjemalce

Na pobudo Ministrstva za okolje, podnebje in energijo v GEN-I pridružili ukrepu za pomoč gospodinjstvom, ki so v zadnjih poplavah utrpela hudo škodo.

>Preberite več
Scroll