Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
PON - SOB: od 8.00 do 20.00 Nedelja in prazniki: zaprto
Pametna energija
O GEN-I / TRGOVANJE

Trgovanje

Globalna prisotnost Zanesljivo partnerstvo Napredne rešitve

Smo vodilni trgovec z energenti v regiji

Naše količine trgovanja so leta 2020 presegle 120 TWh, kar je približno desetkratnik celotnega odjema električne energije Republike Slovenije.

Globalna prisotnost

Stalno rast količin trgovanja smo si zagotovili z vzpostavitvijo razvejane mednarodne infrastrukture, prek katere smo svoje aktivnosti trgovanja širili na različna geografska tržišča. Postopno smo vključevali vse vrste energentov in zgradili dostop do vseh pomembnih borz z energijo v Evropi in širše. Danes poslujemo na 22 trgih oz. državah, vse od Nemčije in Francije na zahodu pa do Turčije na vzhodu. Do leta 2030 načrtujemo prodor na večino likvidnih evropskih trgov z električno energijo.

S poslovanjem v več kot 22 državah in s 16 hčerinskimi družbami učinkovito povezujemo trge med Nemčijo in Francijo na zahodu ter Gruzijo in Turčijo na vzhodu. Globalna prisotnost na veleprodajnih energetskih trgih, obsežno strokovno znanje, vrhunsko usposobljeni zaposleni ter učinkovita organizacija poslovnih procesov v skladu z najvišjimi standardi nam omogočajo, da izkoristimo vrsto sinergij. Centralno vodena trgovalna infrastruktura in močna povezanost z lokalnimi trgi nam zagotavljata odlično platformo za razvoj lokalnih kupoprodajnih aktivnosti in dobavo energije končnim odjemalcem na trgu na drobno.

S poslovno infrastrukturo za mednarodno trgovanje in prodajo energentov svojim poslovnim partnerjem (proizvajalcem, trgovcem z energijo in končnim kupcem) omogočamo, da v polni meri izkoristijo priložnosti, ki se pojavljajo na energetskih trgih.

 

Gradient Top
Gradient Bottom