Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

Obvestilo o dogovorjeni obračunski moči

06. 07. 2023

Skladno z novim Akt o metodologiji za obračunavanje omrežnine za elektrooperaterje (Uradni list RS, št. 146/22 z upoštevanjem sprememb in dopolnitev) je na računih odjemalcev za dobavo električne energije v obračunskih mesecih junij, julij in avgust dodano obvestilo o dogovorjeni obračunski moči za posamezno merilno mesto.

Žal je pri posredovanju podatkov s strani elektrooperaterjev prišlo do težav, zato je bil del računov za mesec junij izdan brez zakonsko določenega obvestila. Ker je v Aktu predvideno enako obveščanje tudi na dveh naslednjih računih, prosimo vse, ki podatka za svoje merilno mesto še niso prejeli, da nanj počakajo do naslednjega meseca.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Novice

07. 09. 2023
Obvestilo o avgustovskih računih za poplavljena območja

Obvestilo o obračunu električne energije za avgust za tiste gospodinjske odjemalce, ki ste ob poplavah utrpeli hudo škodo.

>Preberite več
01. 09. 2023
Borzenov Javni poziv

Preberite si več o razpisu ter pogojih za povračilo sorazmernega prispevka in potrebnih dokazilih.

>Preberite več
17. 08. 2023
Pomoč po poplavah za gospodinjske odjemalce

Na pobudo Ministrstva za okolje, podnebje in energijo v GEN-I pridružili ukrepu za pomoč gospodinjstvom, ki so v zadnjih poplavah utrpela hudo škodo.

>Preberite več
Scroll