Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek - petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
Pametna energija

Obvestilo o cenah energentov na podlagi vladnih uredb

31. 08. 2022

Skladno z uredbama o določitvi cen električne energije in zemeljskega plina iz plinskega sistema, ki med drugim določata najvišje dovoljene drobnoprodajne cene električne energije in zemeljskega plina za gospodinjske in male poslovne odjemalce, bomo tudi v GEN-I svojim odjemalcem, ki izpolnjujejo v uredbah določene pogoje in zanje velja cenik z višjimi cenami od določenih v uredbah, od 1. 9. 2022 do predvidoma 31. 8. 2023 električno energijo in/oz. zemeljski plin obračunavali po cenah, določenih v uredbah.

 

Obvestilo o neposredni uporabi cen električne energije

Obvestilo o neposredni uporabi cen zemeljskega plina

 

Novice

23. 09. 2022
S skupnim prihrankom energije do popusta na računih

V GEN-I želimo biti v vseh razmerah zgled in pobudnik pozitivnih dejanj, zato bomo od oktobra naprej pomagali svojim odjemalcem varčevati z energijo.

>Preberite več
31. 08. 2022
Obvestilo o cenah energentov na podlagi vladnih uredb

Za določene odjemalce GEN-I bodo med 1. 9. 2022 in predvidoma 31. 8. 2023 veljale cene energentov, ki jih je z uredbama določila vlada RS.

>Preberite več
04. 08. 2022
Kljub spremenjenim energetskim razmeram krepimo svoje zaveze za zeleno preobrazbo

Z zavezo v okviru Evropskega podnebnega pakta smo postali del gibanja, ki povezuje ljudi in podjetja s skupnim ciljem zgraditi bolj trajnostno Evropo za vse.

>Preberite več
Gradient Top
Gradient Bottom
Scroll