Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

Z energetskim pogodbeništvom do zagotovljene cene elektrike

26. 07. 2022

Na strehi Kovaštva Furlan v vasi Hruševica pri Štanjelu od konca junija 2022 stoji sončna elektrarna, ki bo družinskemu podjejtu za proizvodnjo kmetijske opreme predvidoma zagotavljala 62.000 kWh električne energije letno po vnaprej dogovorjeni ceni, ki je bistveno nižja od trenutnih tržnih.

V Kovaštvu Furlan so se odločili za storitev energetskega pogodbeništva, s katerim imajo vsaj 5 let zagotovljeno vnaprej dogovorjeno ceno električne energije iz obnovljivega vira. Za investicijo v sončno elektrarno pa smo poskrbeli mi, pri čemer naložbo v operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Kohezijskega sklada.

Se tudi v vašem podjetju sprašujete, kako si s čim nižjim vložkom znižati stroške za električno energijo? Če imate primerno strešno površino za postavitev sončne elektrarne, nam pišite na prodaja@gen-i.si. Svetovali vam bomo o najustreznejši rešitvi za vas.

Novice

19. 04. 2023
GEN-I uspešno zaključil že 12. izdajo komercialnih zapisov

Po objavi namere za izdajo novih 12-mesečnih komercialnih zapisov je družba GEN-I slednjo tudi uspešno zaključila.

>Preberite več
27. 03. 2023
Že 15. smo se srečali s poslovnimi partnerji

Za naše največje odjemalce električne energije že petnajst let zapored organiziramo letno srečanje, na katerem se ozremo v preteklo leto in partnerje seznanimo z najnovejšimi podatki in informacijami, ki vplivajo na zakup energentov. 

>Preberite več
07. 03. 2023
Obvestilo v zvezi s spremembo splošnih pogodbenih pogojev

S 1. 5. 2023 začneta veljati naslednji spremembi Splošnih pogojev družbe GEN-I za dobavo zemeljskega plina odjemalcem, priključenim na distribucijsko omrežje zemeljskega plina v odjemnih skupinah od vključno CDK1 do vključno CDK8.

>Preberite več
Gradient Top
Gradient Bottom
Scroll