Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
PON - SOB: od 8.00 do 20.00 Nedelja in prazniki: zaprto
Pametna energija

Z energetskim pogodbeništvom do zagotovljene cene elektrike

26. 07. 2022

Na strehi Kovaštva Furlan v vasi Hruševica pri Štanjelu od konca junija 2022 stoji sončna elektrarna, ki bo družinskemu podjejtu za proizvodnjo kmetijske opreme predvidoma zagotavljala 62.000 kWh električne energije letno po vnaprej dogovorjeni ceni, ki je bistveno nižja od trenutnih tržnih.

V Kovaštvu Furlan so se odločili za storitev energetskega pogodbeništva, s katerim imajo vsaj 5 let zagotovljeno vnaprej dogovorjeno ceno električne energije iz obnovljivega vira. Za investicijo v sončno elektrarno pa smo poskrbeli mi, pri čemer naložbo v operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Kohezijskega sklada.

Se tudi v vašem podjetju sprašujete, kako si s čim nižjim vložkom znižati stroške za električno energijo? Če imate primerno strešno površino za postavitev sončne elektrarne, nam pišite na prodaja@gen-i.si. Svetovali vam bomo o najustreznejši rešitvi za vas.

Novice

04. 08. 2022
Kljub spremenjenim energetskim razmeram krepimo svoje zaveze za zeleno preobrazbo

Z zavezo v okviru Evropskega podnebnega pakta smo postali del gibanja, ki povezuje ljudi in podjetja s skupnim ciljem zgraditi bolj trajnostno Evropo za vse.

>Preberite več
26. 07. 2022
Z energetskim pogodbeništvom do zagotovljene cene elektrike

Na strehi Kovaštva Furlan v vasi Hruševica pri Štanjelu od konca junija 2022 stoji sončna elektrarna, ki bo predvidoma zagotavljala 62.000 kWh električne energije letno.

>Preberite več
28. 06. 2022
Kljub spremembi cen ostajamo najugodnejši dobavitelj

GEN-I smo bili kljub ekstremni situaciji na trgu edino energetsko podjetje, ki se je odločilo pred vplivom energetske krize zavarovati svoje odjemalce.

>Preberite več
Gradient Top
Gradient Bottom
Scroll