Hamburger
Icon Oddaja števčnega stanja Icon Zamenjajte dobavitelja Icon Naš kontakt
Nazaj
Oddaja števčnega stanja

Še nimate števca, ki omogoča daljinsko odčitavanje porabe električne energije? Števčno stanje za obračun električne energije po vaši dejanski porabi nam lahko mesečno sporočate prek portala Moj GEN-I ali s sporočilom SMS.

Zamenjajte dobavitelja

Vse potrebno za menjavo ali izbiro dobavitelja v vašem imenu naredimo mi. Vi nam posredujete le svoje podatke in izberete način za podpis pogodbe.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
PODPORA / ZEMELJSKI PLIN / ODPRAVLJANJE TEŽAV IN OBRAVNAVA PRITOŽB

Odpravljanje težav in obravnava pritožb

Dodatne koristne informacije.

Napake in težave na omrežju
>Preberite več
Obravnava pritožb
>Preberite več

Najpogostejša vprašanja

Opt for the quick and simple management of your subscription. You have a comprehensive overview of your consumption, payments and bills in one place on the portal. In addition, the portal offers a number of other digital business advantages, such as:  

  • submission of meter readings without waiting lines and the setting of free SMS notifications, which remind you each month to submit your meter reading; 
  • arranging a change to energy source; 
  • joining current promotional offers; 
  • arranging the payment method for bills; and 
  • simple and quick communication with our consultants.  

Smo vam s to informacijo pomagali?
Thumbs up Da
Thumbs down Ne

1. Na naslovu za registracijo na portalu  vpišite svoj aktiven elektronski naslov, in sicer tisti, ki ste ga podali ob sklepanju pogodbe. Če tega ne uporabljate več,  se lahko registrirate tudi z drugim naslovom. Vpisan elektronski naslov bo veljal kot vaše uporabniško ime. Nato izberite poljubno geslo, vnesite manjkajoče podatke in jih potrdite s klikom na gumb Registracija. 

2. Na elektronski naslov boste prejeli potrditveno sporočilo s povezavo, na katero kliknite oziroma jo prekopirajte v brskalnik za aktivacijo vašega uporabniškega računa.  

3. Po prejemu potrdila, da je bil vaš uporabniški račun uspešno aktiviran, se v Moj GEN-I prijavite z izbranim uporabniškim imenom in geslom.  

Smo vam s to informacijo pomagali?
Thumbs up Da
Thumbs down Ne

Izberite hitro in enostavno upravljanje svojega naročniškega razmerja. Na portalu imate na enem mestu celosten pregled nad svojo porabo, plačili in računi. Poleg tega portal ponuja še številne druge prednosti digitalnega poslovanja, kot so:

  • sporočanje števčnih stanj brez čakalnih vrst in nastavitev brezplačnega SMS opomnika, ki vas vsak mesec spomni na oddajo števčnega stanja; 
  • pristopanje k aktualnim akcijskim ponudbam;
  • urejanje načina plačila vaših računov;
  • enostavna in hitra komunikacija z našimi svetovalci.   

Smo vam s to informacijo pomagali?
Thumbs up Da
Thumbs down Ne

Na domači strani Moj GEN-I v obrazcu za prijavo v uporabniški račun kliknite na povezavo »Pozabil sem geslo« in vnesite svoj elektronski naslov (uporabniško ime). Poslali vam bomo potrditveno povezavo, na katero kliknite za ponastavitev gesla. Na elektronski naslov boste prejeli novo geslo, ki ga lahko po ponovnem vstopu v vaš uporabniški račun spremenite v zavihku Nastavitve. 

Smo vam s to informacijo pomagali?
Thumbs up Da
Thumbs down Ne

Seveda, kadar je na voljo akcija, lahko k njej pristopite neposredno prek portala. Kliknite na ikono uporabniškega profila desno na vrhu strani, na izpustnem meniju kliknite »Nastavitve«, nato pa izberite zavihek »Akcija« ter potrdite izbiro želene akcije. 

Smo vam s to informacijo pomagali?
Thumbs up Da
Thumbs down Ne

Trenutno portal še ni na voljo kot mobilna aplikacija.

Smo vam s to informacijo pomagali?
Thumbs up Da
Thumbs down Ne
Gradient Top
Gradient Bottom
Scroll